Passiflora
  • producten 3.jpg

Winkels

U bent iedere werkdag van harte welkom op in de cadeauwinkel van Kado en Sa, op Middelséhiem. Van 9.00 tot 16.00 uur zijn wij op de dagbestedingslocatie Middelséhiem aanwezig. We zijn telefonisch  of via Whatsapp te bereiken op telefoonnummer 0611282161

Daarnaast heeft Kado en Sa sinds juli 2018 een winkel in de Blokhuispoort. In cel 10 van cellenblok H zit de winkel en schuintegenover zit het atelier waar cliënten producten maken. De winkel in de Blokhuispoort is geopend van woensdag t/m zaterdag van 9.00-16.30. We zijn in de Blokhuispoort te bereiken op telefoonnummer 0625687435. Ook maken we daar gebruik van Whatsapp.

Voor meer informatie over de Blokhuispoort en de leuke winkels die er in Cellenblok H zijn, is er meer informatie te verkrijgen op https://www.blokhuispoort.nl/cultureel-centrum/h-vleugel/

 

Beurzen en evenementen

Naast de openingstijden van de winkels is Kado en Sa soms te vinden op beurzen en markten. Waar we staan kun je zien via deze website, maar ook via de Facebooksite en via Instagram van Kado en Sa. 

Waar zijn de producten van Kado en Sa te koop

Producten van Kado en sa worden onder andere verkocht in diverse winkels van Talant

  • Bascule, Peperstraat 1 in Sneek
  • Pand 30, Lageweg 30 in Burgum
  • De Snipel, Breedstraat 31 in Dokkum

Ook zijn producten van Kado en Sa te vinden bij diverse winkels in en buiten Friesland. Bent u geïnterreseerd in onze producten en wilt u informatie? Neemt u vooral contact met ons op, Dit kan door middel van ons contactformulier. Daarnaast zijn we op werkdagen van 9.00 tot 16.00 te bereiken onder nummer: 058-2153200. Wie weet kunnen we iets voor u betekenen.